The Archies Christmas Party (CD)

The Archies

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Here Comes Santa Claus
  2. Up On The Housetop
  3. Rockin´ Around The Christmas Tree
  4. Holly Jolly Christmas
  5. Jingle Bell Rock
  6. I Saw Mommy Kissing Santa Claus
  7. Run Rudolph Run
  8. Santa Claus Is Coming To Town
  9. Have Yourself A Merry Little Christmas
  10. Sleigh Ride
  11. Archies Christmas Party
  12. Christmas In Riverdale


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Archies
Label Import Bestillingsnummer FUE061739.2