The ATCO Sessions 1969-1972 (2CD)


Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Marley Purt Drive
  2. In The Morning
  3. People In Love
  4. After All (I Live My Life)
  5. Feelin' Alright
  6. Dirty Old Man
  7. Oh Me Oh My (I'm A Fool For You Baby)
  8. Is That You Love
  9. Mr Bojangles
  10. Where's Eddie
  11. Sweep Around Your Own Back Door
  12. Good Day Sunshine
  13. After The Feeling Is Gone
  14. I Don't Care Anymore
  15. Don't Go Please Stay
  16. Melody Fair
  17. Take Good Care Of Yourself
  18. Vine Street
  19. Move To My Rhythm
  20. To The Other Woman (I'm The Other Woman)
  21. Hum A Song (From Your Heart)
  22. Sweet Memories
  23. Saved
Disk 2
  1. Bury Me Down By The River
  2. Got To Believe In Love
  3. Jokers Wild
  4. Come Down In Time
  5. Everybody's Got To Clap
  6. Back Home
  7. Things Are Getting Better
  8. Love Song
  9. Goodbye My Love Goodbye - Lulu & The Dixie Flyers
  10. It Takes A Real Man (To Bring Out The Woman In Me)
  11. You Ain't Wrong You Just Ain't Right
  12. Even If I Could Change
  13. Hum A Song (From Your Heart) (session version)
  14. I Don't Care Anymore (early mix)
  15. Got To Believe In Love (early version)
  16. Povera Me (Oh Me Oh My)



Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 39 Artist Lulu
Label Rhino Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227994884