The Atlantic Recordings (CD)

Loudon Wainwright III

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. School Days
  2. Hospital Lady
  3. Ode to a Pittsburgh
  4. Glad to See You´ve Got Religion
  5. Uptown
  6. Black Uncle Remus
  7. Four Is a Magic Number
  8. I Don´t Care
  9. Central Square Song
  10. Movies Are a Mother to Me
  11. Bruno´s Place
  12. Me and My Friend the Cat
  13. Motel Blues
  14. Nice Jewish Girls
  15. Be Careful There´s a Baby in the House
  16. I Know I´m Unhappy/Suicide Song/Glenville Reel
  17. Saw Your Name in the Paper
  18. Samson and the Warden
  19. Plane, Too
  20. Cook That Dinner, Dora
  21. Old Friend
  22. Old Paint
  23. Winter Song
  24. Drinking Song


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Loudon Wainwright III
Label Real Gone Music Leverandør Import
Bestillingsnummer RLGM461.2