The Bad Times Make The Good Times - Classic Texas Recordings 1964-1986 (2CD)

Warren Storm

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. The Gypsy
  2. I´ll Walk Alone
  3. Love Me Cherry
  4. Jack And Jill
  5. Four Dried Beans
  6. Don´t Fall In Love
  7. Love Rules The Heart
  8. Slow Down
  9. Your Kind Of Love
  10. Memory Tree
  11. They Won´t Let Me In
  12. Sitting Here On The Ceiling (Ain´t It Weird)
  13. The Bad Times Make The Good Times
  14. Honky Tonk Song
  15. The Prisoner´s Song 67
  16. Tennessee Waltz
  17. Don´t Let It End This Way
  18. Mister Cupid
  19. Rip It Up
  20. My Far Away Cow - Abel
  21. Dr Feelgood
  22. Make It Right
Disk 2
  1. Family Rules
  2. Shed So Many Tears
  3. We´ll Sing In The Sunshine
  4. Things Have Gone To Pieces
  5. Please Mr. Sandman
  6. But I Do
  7. Think It Over
  8. He´s Got Nothing On Me But You
  9. King Of The Dance Halls
  10. My Heart Is Bleeding
  11. Blue Monday
  12. You Can´t Get Here From There
  13. (If I Ever Needed You) I Need You Now
  14. A) Stop And Think It Over B) Breaking Up Is Hard To Do (Medley)
  15. My Sinkin Ship
  16. The Rains Came
  17. Just A Moment Of Your Time (Title As Per Demon)
  18. Jealous Woman
  19. Sometimes A Picker Just Can´t Win
  20. I´m Not Just Woman Hungry (I´m Starvin To Death )
  21. (I Can´t Treat You Like A Lady) You Need Somebody Who´ll Be Mean To You
  22. If You Really Want Me To I´ll Go


Utgitt 2015 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 44 Artist Warren Storm
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDTOP21441