The Ballads Collection (CD)

Hall & Oates

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Some Things Are Better Left Unsaid
  2. Do What You Want, Be What You Are
  3. Someone Like You
  4. Melody For A Memory
  5. Every Time You Go Away (remixed version)
  6. Have I Been Away Too Long
  7. You've Lost That Lovin' Feeling
  8. Go Solo
  9. Sara Smile
  10. Bigger Than Both Of Us
  11. August Day
  12. Open All Night
  13. Possession Obsession
  14. One On One (12 version)|



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 14
Artist Hall & Oates Label RCA US
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK709495.2