The Ballads Of Johnny Horton (CD)

Johnny Horton

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Whispering Pines
  2. Everytime I´m Kissing You
  3. You Cry In The Door Of Your Mansion
  4. Words
  5. All For The Love Of A Girl
  6. Lost Highway
  7. Journey With No End
  8. The Mansion You Stole
  9. Betty Lorraine (Betty Lou)
  10. Miss Marcy (Billy Boy)
  11. Words
  12. Another Woman Wears My Wedding Ring
  13. Shadows On The Old Bayou
  14. When It´s Springtime In Alaska (It´s Forty Below)
  15. Counterfeit Love
  16. Comanche (The Brave Horse)
  17. The Mansion You Stole
  18. They´ll Never Take Her Love From Me
  19. Jim Bridger
  20. Done Rovin´
  21. All For The Love Of A Girl
  22. Johnny Reb
  23. Meant So Little To You
  24. Tetched In The Head
  25. North To Alaska


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Johnny Horton
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16384