The Ballads Of Ricky Nelson (USA-import) (CD)

Ricky Nelson

279,19 27919 Veil. pris 349,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. Poor Little Fool
  2. I'll Walk Alone
  3. Lonesome Town
  4. I'm Feelin' Sorry
  5. A Teenager's Romance
  6. Someday (You'll Want Me to Want You)
  7. You're My One and Only Love
  8. Don't Leave Me This Way
  9. Have I Told You Lately That I Love You (Single Version)
  10. Trying to Get to You
  11. Never Be Anyone Else But You
  12. I Can't Help It
  13. Sweeter Than You
  14. Honeycomb
  15. I Wanna Be Loved
  16. Young Emotions
  17. Unchained Melody
  18. I'm Not Afraid
  19. I'm Confessin'
  20. You Are the Only One
  21. Half Breed
  22. A Wonder Like You
  23. True Love
  24. Everlovin'
  25. Restless Kid
  26. Youngworld
  27. Proving My Love
  28. Teen Age Idol
  29. Everybody But Me
  30. It's Up to You
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Artist Ricky Nelson
Label Bear Family Bestillingsnummer BFG0217212.2