The Barbara Dickson Album / You Know It's Me (2CD)

Barbara Dickson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. January February
  2. In the Night
  3. It's Really You
  4. Day and Night
  5. Can't Get By Without You
  6. Anytime You're Down and Out
  7. I'll Say It Again
  8. Hello Stranger, Goodbye My Heart
  9. Plane Song
  10. Now I Don't Know
  11. Come Back With the Same Look In Your Eyes (Bonus Track)
  12. Caravan Song (Bonus Track)
  13. Island In the Snow (Bonus Track)
Disk 2
  1. Think It Over
  2. Little By Little In Love
  3. You Know It's Me
  4. Hold On
  5. We'll Believe In Lovin'
  6. Only Seventeen
  7. You Got Me
  8. I Know You, You Know Me
  9. I Believe In You
  10. My Heart Lies
  11. Run Like the Wind (Bonus Track)
  12. Forgotten Time (Bonus Track)


Utgitt 1980 Format 2CD
Sjanger Litteratur Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Barbara Dickson
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EDSD2117