The Bastard (CD)

Hammers Of Misfortune

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The The Dragon Is Summoned
  2. The The Bastard Sapling
  3. On Wings Of Vengeance
  4. Hunting Tyrant
  5. You Should Have Slain Me
  6. An An Oath Sworn In Hell
  7. The The Blood Ax Speaks
  8. Tyrant Dies
  9. The The Witch's Dance
  10. The The Prophesy Has Two Meanings
  11. The The New King's Lament
  12. For The Ax
  13. Troll's March
  14. Sacrifice The End


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Hammers Of Misfortune
Label Metal Blade Leverandør Sony
Bestillingsnummer 14914CD