The BBC Sessions - Limited Edition (2CD)

Belle & Sebastian

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. State I Am In
  2. Like Dylan In The Movies
  3. Judy And The Dream Of Horses
  4. Stars Of Track And Field
  5. I Could Be Dreaming
  6. Seymour Stein
  7. Lazy Jane
  8. Sleep The Clock Around
  9. Slow Graffiti
  10. Wrong Love
  11. Shoot The Sexual Athlete
  12. Magic Of A Kind Word
  13. Nothing In The Silence
  14. My Girl's Got Miraculous Technique
Disk 2
  1. Here Comes The Sun (live in Belfast)
  2. There's Too Much Love (live in Belfast)
  3. Magic Of A Kind Word (live in Belfast)
  4. Me And The Major (live in Belfast)
  5. Wandering Alone (live in Belfast)
  6. Model (live in Belfast)
  7. I'm Waiting For The Man (live in Belfast)
  8. Boy With The Arab Strap (live in Belfast)
  9. Wrong Girl (live in Belfast)
  10. Dirty Dream 2 (live in Belfast)
  11. Boys Are Back In Town (live in Belfast)
  12. Legal Man (live in Belfast)



Utgitt 2008 Format 2CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Belle & Sebastian
Label Jeepster Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer JPRDP018