The Beautiful Trustful Future (CD)

David Hurn

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Arrival
  2. Over Me
  3. Our Small Deaths
  4. Never Know Why
  5. Gone To Soon
  6. Man Who Stayed In Bed Forever
  7. Above The Volume
  8. Weekly Class
  9. Washed Up
  10. Your Husband And My Disappointment
  11. Beautiful Trustful Future



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist David Hurn
Label Fire Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FIRECD108