The Best Of 1980-2000 - Limited Edition (2CD)


Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Pride (In The Name Of Love)
  2. New Year´s Day
  3. With Or Without You
  4. I Still Haven´t Found What I´m Looking For
  5. Sunday Bloody Sunday
  6. Bad
  7. Where The Streets Have No Name
  8. I Will Follow
  9. The Unforgettable Fire
  10. Sweetest Thing
  11. Desire
  12. When Love Comes To Town
  13. Angel Of Harlem
  14. All I Want Is You / October
Disk 2
  1. Even Better Than The Real Thing
  2. Mysterious Ways
  3. Beautiful Day
  4. Electrical Storm
  5. One
  6. Miss Sarajevo
  7. Stay (Faraway, So Close!)
  8. Stuck In A Moment You Can´t Get Out Of
  9. Gone
  10. Until The End Of The World
  11. The Hands That Built America
  12. Discotheque
  13. Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
  14. Staring At The Sun
  15. Numb
  16. The First Time


Utgitt 1998 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 30 Artist U2
Label Island Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2727570