The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collcetion (CD)

The Ink Spots

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. If I Didn't Care
  2. My Prayer
  3. Java Jive
  4. I Don't Want To Set The World On Fire
  5. Don't Get Around Much Anymore
  6. I'll Get By (As Long As I Have You)
  7. I'm Making Believe - (with Ella Fitzgerald)
  8. Into Each Life Some Rain Must Fall
  9. Gypsy, The
  10. I'm Beginning To See The Light - (with Ella Fitzgerald)
  11. Prisoner Of Love
  12. To Each His Own


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Ink Spots
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MCA12062.2