The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collcetion (CD)

Bill Haley & His Comets

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Rock Around The Clock
  2. Shake Rattle And Roll
  3. Thirteen Women (And Only One Man In Town)
  4. Dim Dim The Lights (I Want Some Atmosphere)
  5. Rudy's Rock
  6. Razzle Dazzle
  7. Saints Rock 'n' Roll
  8. Skinny Minnie
  9. R-O-C-K
  10. Burn That Candle
  11. Rock-a-Beatin' Boogie
  12. See You Later Alligator



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 12
Artist Bill Haley & His Comets Label MCA
Leverandør Import Bestillingsnummer MCA11957.2