The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collcetion (CD)

Conway Twitty

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It's Only Make Believe
  2. Hello Darlin'
  3. After The Fire Is Gone (with Loretta Lynn)
  4. I Can't Stop Loving You
  5. You've Never Been This Far Before
  6. There's A Honky Tonk Angel (Who'll Take Me Back In)
  7. Linda On My Mind
  8. Touch The Hand
  9. After All The Good Is Gone
  10. Tight Fittin' Jeans
  11. Rest Your Love On Me (with Loretta Lynn)
  12. Crazy In Love


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Conway Twitty
Label MCA Nashville Bestillingsnummer MCAN70085.2