The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collcetion (CD)

Sammy Davis Jr.

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Candy Man, The (from "Willy Wonka And The Chocalate Factory")
  2. I´ll Begin Again (from "Scrooge")
  3. Have A Little Talk With Myself
  4. John Shaft
  5. People Tree, The
  6. Mr. Bojangles
  7. Legend In My Time, (I´d Be) A
  8. I´m Not Anyone
  9. Porgy & Bess Medley: I Got Plenty Of Nothin / It Ain´t Necessarily So / Bess, You Is My Woman Now / There´s A Boat Dats Leaving For New York
  10. For Once In My Life
  11. Birth Of The Blues, The / I´ve Gotta Be Me


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Sammy Davis Jr.
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer POR065083.2