The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection (CD)

Dusty Springfield

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Only Want To Be With You
  2. Stay Awhile
  3. Wishin´ And Hopin´
  4. Little By Little
  5. You Don´t Have To Say You Love Me
  6. All Cried Out
  7. All I See Is You
  8. I´ll Try Anything
  9. Look Of Love, The
  10. Losing You
  11. What´s It Gonna Be
  12. Give Me Time


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 12
Artist Dusty Springfield Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer MRY538851.2