The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection (CD)

The Funk Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Way You Do The Things You Do, The
  2. Come See About Me
  3. All For You
  4. Too Many Fish In The Sea
  5. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  6. I Can´t Help Myself (Sugar Pie Honey Bunch)
  7. Soul Stomp
  8. 6 By 6
  9. Runaway Child, Running Wild
  10. Stingray, The
  11. What´s Going On - (Instrumental)
  12. Papa Was A Rolling Stone - (with The Temptations, Instrumental)



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Funk Brothers
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MOTB000206402.2