The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection (CD)

Gloria Gaynor

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Honeybee
  2. Never Can Say Goodbye
  3. Reach Out I'll Be There
  4. Casanova Brown
  5. Do It Yourself (If You Want It)
  6. How High The Moon
  7. Let's Make A Deal
  8. Most Of All
  9. This Love Affair
  10. Subystitute
  11. I Will Survive
  12. Let Me Know (I Have A Right)


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 12
Artist Gloria Gaynor Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer POR549137.2