The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection (CD)

Dinah Washington

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. What A Difference A Day Made
  2. Baby You Got What It Takes - Washington, Dinah & Brook Benton
  3. Love Walked In
  4. Teach Me Tonight
  5. I Wanna Be Loved
  6. Baby Get Lost
  7. Trouble In Mind
  8. You Don't Know What Love Is
  9. This Bitter Earth
  10. Rockin' Good Way (To Mess Around And Fall In Love) - Washington, Dinah & Brook Benton
  11. September In The Rain
  12. Unforgettable


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 12
Artist Dinah Washington Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer HIPP586913.2