The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection (CD)

Engelbert Humperdinck (Pop)

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Release Me
  2. There Goes My Everything
  3. Last Waltz
  4. Am I That Easy To Forget
  5. Man Without Love (Quando M'Innamoro)
  6. Les Biciclettes De Belsize
  7. Way It Used To Be
  8. I'm A Better Man (For Having Loved You)
  9. Winter World Of Love
  10. Sweetheart
  11. Another Time Another Place
  12. After The Lovin'


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Engelbert Humperdinck (Pop)
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer HIPPB000455402.2