The Best Of: 20th Century Masters - Millennium Collection (CD)

Captain & Tennille

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Love Will Keep Us Together
  2. Way I Want To Touch You
  3. Muskrat Love
  4. Shop Around
  5. Wedding Song (There Is Love)
  6. Lonely Night (Angel Face)
  7. Come In From The Rain
  8. Circles
  9. We Never Really Said Goodbye
  10. Can't Stop Dancin'
  11. You Never Done It Like That
  12. Do That To Me One More Time


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Captain & Tennille
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer AMB000405602.2