The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection 2 (CD)

Hank Williams

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I´m A Long Gone Daddy
  2. I´m So Lonesome I Could Cry
  3. My Bucket´s Got A Hole In It
  4. Moanin´ The Blues
  5. Cold, Cold Heart
  6. I Can´t Help It (If I´m Still In Love With You)
  7. Half As Much
  8. You Win Again
  9. I´ll Never Get Out Of This World Alive
  10. Your Cheatin´ Heart
  11. Kaw-Liga
  12. Take These Chains From My Heart


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Hank Williams
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MCANB000696702.2