The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection (CD)

Burt Bacharach

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Look of Love [From Casino Royale]
  2. Raindrops Keep Falling on My Head
  3. This Guy´s in Love With You
  4. I´ll Never Fall in Love Again
  5. Do You Know the Way to San Jose?
  6. What the World Needs Now Is Love
  7. Alfie [From Alfie]
  8. (They Long to Be) Close to You
  9. I Say a Little Prayer
  10. One Less Bell to Answer
  11. Reach Out for Me
  12. Don´t Make Me Over


Format CD Sjanger Pop
Antall spor 12 Artist Burt Bacharach
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ISC490393.2