The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection (CD)

Bing Crosby

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Swinging On A Star
  2. I´ll Be Seeing You
  3. White Christmas
  4. Pennies From Heaven
  5. It´s Been A Long Long Time
  6. Dear Hearts And Gentle People
  7. Don´t Fence Me In
  8. MacNamara´s Band
  9. Play A Simple Melody
  10. Far Away Places
  11. Chattanoogie Shoe Shine Boy
  12. Around The World (In Eighty Days)


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 12
Artist Bing Crosby Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer MCA11942.2