The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection (CD)

Lee "Scratch" Perry

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Roots Train (with Junior Murvin)
  2. Croaking Lizard (with Junior Jazzbo & The Upsetters)
  3. Party Time (with The Heptones)
  4. Dreadlocks In Moonlight (with Lee Perry)
  5. Dread Lion (with The Upsetters)
  6. Hay Fever (with Jah Lion)
  7. Roast Fish & Corn Bread (with Lee Perry)
  8. Soul Fire (with Lee Perry)
  9. Groovy Situation (with Keith Rowe)
  10. Police And Thieves (with Junior Murvin)
  11. To Be A Lover (with George Faith)
  12. War In A Babylon (with Max Romeo & The Upsetters)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Reggae Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Lee "Scratch" Perry
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ISLB000251802.2