The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection (CD)

The Gap Band

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Burn Rubber (Why You Wanna Hurt Me)
  2. Outstanding
  3. I Don´t Believe You Wanna Get Up And Dance (Oops!)
  4. Party Train
  5. You Dropped A Bomb On Me
  6. Early In The Morning
  7. Yearning For Your Love
  8. Shake
  9. Season´s No Reason To Change
  10. Steppin´ (Out)
  11. Humpin´



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 11
Artist The Gap Band Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer MRY542270.2