The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection (USA-import) (CD)

Barry White

159,19 15919 Veil. pris 199,00
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. I'm Gonna Love You Just A Little Bit More Baby
  2. Never Never Gonna Give You Up
  3. Can't Get Enough Of Your Love Babe
  4. What Am I Gonna Do With You
  5. Let The Music Play
  6. It's Ecstasy When You Lay Down Next To Me
  7. Playing Your Game Baby
  8. Oh What A Night For Dancing
  9. Love Makin' Music
  10. Sho' You Right
  11. Practice What You Preach
  12. Staying Power


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Barry White
Label Import Bestillingsnummer AMB000088402.2