The Best Of - 20th Century Masters: Millennium Collection Vol. 1 (CD)

Marvin Gaye

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Heard It Through The Grapevine
  2. Pride And Joy
  3. Ain´t That Peculiar
  4. Stubborn Kind Of Fellow
  5. Can I Get A Witness
  6. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  7. That´s The Way Love Is
  8. Hitch Hike
  9. Too Busy Thinking About My Baby
  10. I´ll Be Doggone
  11. You´re A Wonderful One |


Format CD Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 11
Artist Marvin Gaye Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer UNIV53363.2