The Best Of - 20th Century Masters: The Millennium Collection (CD)

The Shangri-Las

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Remember (Walking In The Sand)
  2. Leader Of The Pack
  3. Give Him A Great Big Kiss
  4. Maybe
  5. Out In The Streets
  6. Give Us Your Blessings
  7. Right Now And Not Later
  8. I Can Never Go Home Anymore
  9. Long Live Our Love
  10. He Cried
  11. Past Present And Future
  12. Sweet Sounds Of Summer, The


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Shangri-Las
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MRY018250.2