The Best Of Bad Company Live: What You Hear Is What You Get (CD)

Bad Company

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. How About That
  2. Holy Water
  3. Rock `N' Roll Fantasy
  4. If You Needed Somebody
  5. Here Comes Trouble
  6. Ready For Love
  7. Shooting Star
  8. No Smoke Without A Fire
  9. Feel Like Makin' Love
  10. Take This Town
  11. Movin' On
  12. Good Lovin' Gone Bad
  13. Fist Full Of Blisters
  14. Can't Get Enough
  15. Bad Company


Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Bad Company
Label Import Bestillingsnummer ATL92307.2