The Best Of Cal Smith (CD)

Cal Smith

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Jason's Farm
  2. The Ghost of Jim Bob Wilson
  3. An Hour and a Six Pack
  4. Thunderstorms
  5. Country Bumpkin
  6. Between Lust and Watching T.V.
  7. It's Time to Pay the Fiddler
  8. She Talked a Lot About Texas
  9. Drinking Champagne
  10. Bits & Pieces of Life
  11. Helen
  12. I Just Came Home to Count the Memories
  13. MacArthurs Hand
  14. The Lord Knows I'm Drinking
  15. Throwin' Memories on the Fire
  16. Woman Don't Try to Sing My Song


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Cal Smith
Label Hux Records Leverandør Import
Bestillingsnummer HUX110.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende