The Best of Debussy (CD)

Claude Debussy

59,00 5900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Please, Please, Please
  2. Chonnie-On-Chon
  3. Hold My Baby's Hand
  4. I Feel That Old Feeling Coming On
  5. Just Won't Do Right
  6. Baby Cries Over the Ocean
  7. I Don't Know
  8. Tell Me What I Did Wrong
  9. Try Me
  10. That Dood It
  11. Begging, Begging
  12. I Walked Alone
  13. No, No, No, No
  14. That's When I Lost My Heart
  15. Let's Make It
  16. Love or a Game
  17. Why Do You Do Me?
  18. I Won't Plead No More
  19. Gonna Try
  20. Can't Be the Same
  21. Messing with the Blues
  22. You're Mine, You're Mine


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Claude Debussy
Label Naxos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 8556663