The Best Of Del Fuegos (The Slash Years) (CD)

The Del Fuegos

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Nervous And Shakey
  2. Backseat Nothing
  3. I Should Be The One
  4. Missing You
  5. Anything You Want
  6. When The News Is On
  7. Longest Day
  8. Out For A Ride
  9. Mary Don't Change
  10. Have You Forgotten
  11. Call My Name
  12. Don't Run Wild
  13. Hand In Hand
  14. I Still Want You
  15. Sound Of Our Town
  16. Fade To Blue
  17. It's Alright
  18. Night On The Town
  19. Coupe De Ville
  20. Wear It Like A Cape
  21. I Can't Take This Pace


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 21
Artist The Del Fuegos Label Slash/London
Leverandør Import Bestillingsnummer WSMK741099.2