The Best Of Dennis Brown: The Niney Years (CD)

Dennis Brown

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Westbound Train
  2. Cassandra
  3. Tenement Yard
  4. Tribulation
  5. Africa
  6. Here I Come (Love And Hate) / Jah Come Here - (featuring I Roy)
  7. Whip Them Jah Jah (Previously Unreleased Extended Version)
  8. Wolf And Leopard / Step On The Dragon (featuring I Roy)
  9. Give A Helping Hand (Previously Unreleased Extended Version)
  10. Run Too Tuff
  11. Created By The Father
  12. Black Liberation
  13. Oh What A Day
  14. Spellbound
  15. Coming Home Tonight
  16. Give Me Your Loving
  17. Can´t Take Another Day
  18. My Whole World


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Reggae Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Dennis Brown
Label Heartbeat Leverandør Playground
Bestillingsnummer HBCD7841