The Best Of Doug Sahm & The Sir Douglas Quintet 1968-1975 (USA-import) (CD)

Sir Douglas Quintet

134,24 13424 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Mendocino
  2. Sunday Sunny Mill Valley Grove Day
  3. I'm Glad For Your Sake (But I'm Sorry For Mine)
  4. Texas Me
  5. You Never Get Too Big And You Sure Don't Get To Heavy T hatYou Don't Have To Stop And Pay Some Dues
  6. Song Of Everything
  7. Catch The Man On The Rise
  8. At The Crossroads
  9. In The Dark
  10. Nuevo Laredo
  11. I Wanna Be Your Mama Again
  12. I Don't Want To Go Home
  13. Be Real
  14. Papa Ain't Salty
  15. Gypsy
  16. Wasted Days And Wasted Nights
  17. Michozcan
  18. Westside Blues Again
  19. San Antone (Is Anybody Going To)
  20. Texas Tornado
  21. Baby Let's Go To Mexico
  22. I'm Not That Kat Anymore


Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Sir Douglas Quintet
Label Import Bestillingsnummer MRY846586.2