The Best Of Gilbert O'Sullivan (CD)

Gilbert O'Sullivan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Clair
  2. Alone Again (Naturally)
  3. Ooh-Wakka-Doo-Wakka-Day
  4. We Will
  5. Ooh Baby
  6. Happiness Is Me And You
  7. Can't Think Straight (duet with Peggy Lee)
  8. What's In A Kiss?
  9. Underneath The Blanket Go
  10. A Friend Of Mine
  11. Dear Dream
  12. At The Very Mention Of Your Name
  13. Taking A Chance On Love
  14. That's Love
  15. Lost A Friend
  16. Me Mum (with the Treorchy Male Choir)


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Gilbert O'Sullivan
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOVCD07