Inngår i kampanje

The Best Of Lobo (CD)


81,75 8175 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Me And You And A Dog Named Boo
  2. She Didn't Do Magic
  3. I'm The Only One
  4. California Kid And Reemo
  5. A Simple Man
  6. I'd Love You To Want Me
  7. A Big Red Kite
  8. Don't Expect Me To Be Your Friend
  9. It Sure Took A Long, Long Time
  10. How Can I Tell Her
  11. Rock And Roll Days
  12. Goodbye Is Just Another Word
  13. There Ain't No Way
  14. Love Me For What I Am
  15. Standing At The End Of The Line
  16. Rings
  17. Don't Tell Me Goodnight
  18. Would I Still Have You



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Lobo
Label Atlantic Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227125424