The Best Of Michael Jackson: Motown Anthology (2CD)

Michael Jackson

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Got To Be There
  2. Rockin' Robin
  3. Ain't No Sunshine
  4. Maria (You Were The Only One)
  5. I Wanna Be Where You Are
  6. Girl Don't Take Your Love From Me
  7. Love Is Here And Now You're Gone
  8. Ben
  9. People Make The World Go 'Round
  10. Shoo-Be-Doo-Be-Doo-Da-Day
  11. With A Child's Heart
  12. Everybody's Somebody's Fool
  13. Greatest Show On Earth
  14. We've Got A Good Thing Going
  15. In Our Small Way
  16. All The Things You Are
  17. You Can Cry On My Shoulder
  18. Maybe Tomorrow - Jackson 5 (The)
  19. I'll Be There - Jackson 5 (The)
  20. Never Can Say Goodbye - Jackson 5 (The)
  21. It's Too Late To Change The Time - Jackson 5 (The)
  22. Dancing Machine - Jackson 5 (The)
Disk 2
  1. When I Come Of Age
  2. Dear Michael
  3. Music And Me
  4. You Are There
  5. One Day In Your Life
  6. Make Tonight All Mine (previously unreleased mix)
  7. Love´s Gone Bad (previously unreleased mix)
  8. That´s What Love Is Made Of
  9. Who´s Looking For A Lover
  10. Lonely Teardrops
  11. Cinderella Stay Awhile
  12. We´re Almost There
  13. Take Me Back
  14. Just A Little Bit Of You
  15. Melodie (previously unreleased mix)
  16. I´ll Come Home To You
  17. If N´ I Was God (previously unreleased mix)
  18. Happy (Love Theme From ´Lady Sings The Blues´)
  19. Don´t Let It Get You Down (prev. unrel mix)
  20. Call On Me (previously unreleased mix)
  21. To Make My Father Proud (prev. unrel. mix)
  22. Farewell My Summer Love



Utgitt 1995 Format 2CD
Sjanger Pop Antall spor 44
Artist Michael Jackson Label Motown
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5304802


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende