The Best Of Of Dinah Shore: The Capitol Recordings 1959-1962 (UK-import) (2CD)

Dinah Shore

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Falling In Love With Love
  2. Sentimental Journey
  3. I'm Old Fashioned
  4. Love Is Here To Stay
  5. Takin' A Chance On Love
  6. Yes Indeed
  7. Man I Love
  8. April In Paris
  9. It Had To Be You
  10. That Old Feeling
  11. Then I'll Be Tired Of You
  12. I'll Be Seeing You
  13. If I Had You
  14. While We're Young
  15. I've Got You Under My Skin
  16. My Funny Valentine
  17. My Melancholy Baby
  18. Something To Remember You By
  19. I Hadn't Anyone Till You
  20. East Of The Sun (And West Of The Moon)
  21. When I Grow Too Old To Dream
  22. My Buddy
  23. I Only Have Eyes For You
  24. Somebody Loves Me
Disk 2
  1. I'll Walk Alone
  2. Buttons And Bows
  3. Gypsy
  4. Chantez Chantez
  5. Blues In The Night
  6. Dear Hearts And Gentle People
  7. It's So Nice To Have A Man Around The House
  8. Laughing On The Outside (Crying On The Inside)
  9. Bye Bye Blues
  10. It's Funny To Everyone But Me
  11. I Can't Face The Music (Without Singing The Blues)
  12. Who
  13. I Can't Believe That You're In Love With Me
  14. I Ain't Got Nothin' But The Blues
  15. Do Nothin' 'Til You Hear From Me
  16. Skylark
  17. Lover Come Back To Me
  18. Roll On Mississippi Roll On
  19. Way Down Yonder In New Orleans
  20. South
  21. Down Home Rag
  22. Sunday In Savannah
  23. Carolina In The Morning
  24. I'm Coming Virginia



Utgitt 2008 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 48 Artist Dinah Shore
Label Capitol Bestillingsnummer 3962942