The Best Of Oleta Adams (CD)

Oleta Adams

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Rhythm Of Life
  2. Get Here
  3. Window Of hope
  4. I´ve Got To Sing My Song
  5. Don´t Let The Sun Go Down On Me
  6. Never Knew Love
  7. We Will Meet Again
  8. Hold Me For A While
  9. Circle Of Love
  10. When Love Comes To Rescue
  11. I Knew You When
  12. Lover´s Holiday
  13. I Just Had To Hear Your Voice
  14. My Heart Won´t Lie
  15. Woman In Chains ( Duet With Roland Orzabal)
  16. Life Keeps Moving On


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger R&B Antall spor 16
Artist Oleta Adams Label Mercury UK
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5343792