Inngår i kampanje

The Best Of Taj Mahal (CD)

Taj Mahal

81,75 8175 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Statesboro Blues
  2. Leaving Trunk
  3. Corinna
  4. Going Up To The Country, Paint My Mailbox Blue
  5. She Caught The Katy And Left Me A Mule
  6. Take A Giant Step
  7. Six Days On The Road
  8. Farther On Down The Road (You Will Accompany Me)
  9. Fishin' Blues
  10. Ain't Gwine To Whistle Dixie (Any Mo')
  11. You're Going To Need Somebody On Your Bond
  12. Cakewalk Into Town
  13. Oh, Susannah
  14. Frankie And Albert
  15. Chevrolet
  16. Johnny Too Bad
  17. Sweet Mama Janisse (previously unreleased)



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 17
Artist Taj Mahal Label Sony Music
Leverandør Sony Bestillingsnummer 5099749817128