Inngår i kampanje

The Best Of Tammy Wynette (CD)

Tammy Wynette

59,50 5950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. D-I-V-O-R-C-E
  2. There Goes My Everything
  3. Ode To Billy Joe
  4. No Charge (With Tina)
  5. Honey (I Miss You)
  6. Crying In The Chapel
  7. Ways To Love A Man, The
  8. Sometimes When We Touch (With Mark Gray)
  9. Stand By Your Man
  10. Help Me Make It Through The Night
  11. Hey Good Looking'
  12. Don't Wanna Play House, I
  13. Crying In The Rain
  14. Another Lonely Song
  15. Funny Face
  16. Your Good Girl's Gonna Go Bad
  17. Please Come To Boston
  18. Apartment Number Nine


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Country Antall spor 18
Artist Tammy Wynette Label Memory Pop Shop
Leverandør Sony Bestillingsnummer 4840462