The Best Of The Andrews Sisters - The Classic Years Volume 2 (2CD)

The Andrews Sisters

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Boogie Woogie Bugle Boy
  2. Oh, Johnny! Oh, Johnny! Oh!
  3. Begin The Beguine
  4. Ferryboat Serenade
  5. When A Prince Of A Fella Meets A Cinderella
  6. South American Way
  7. Chattanooga Choo Choo
  8. Where Have We Met Before
  9. Ti-Pi-Tin
  10. Just A Simple Melody
  11. Joseph Joseph
  12. Let's Have Another One
  13. Say "Si Si"
  14. Scrub Me Mama With A Boogie Beat
  15. Don't Sit Under The Apple Tree
  16. Rhumboogie
  17. Bei Mir Bist Du Schön
  18. Well All Right
  19. I'll Be With You In Apple Blossom Time
  20. I've Got A Gal In Kalamazoo
Disk 2
  1. Beat Me Daddy, Eight To The Bar
  2. I Want My Mama
  3. Pennsylvania 6-5000
  4. Pagan Love Song
  5. Beer Barrel Polka
  6. Oh! Ma-Ma!
  7. Sha-Sha
  8. Ooooo-Oh Boom!
  9. Don't Fence Me In (With Bing Crosby)
  10. Strip Polka (Take It Off! Take It Off!)
  11. Hold Tight, Hold Tight
  12. Nice Work If You Can Get It
  13. The Woodpecker Song
  14. Yodelin' Jive (With Bing Crosby)
  15. The Jumpin' Jive
  16. Why Talk About Love?
  17. Shortnin' Bread
  18. The Cock-Eyed Mayor Of Kaunakakai
  19. Ciribiribin
  20. Hit The Road
Utgitt 2021 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 2
Antall spor 40 Artist The Andrews Sisters
Bestillingsnummer CDSGP0501

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i