The Best Of The Animals (CD)

The Animals

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. House Of The Rising Sun, The
  2. Don't Let Me Be Misunderstood
  3. We've Gotta Get Out Of This Place
  4. Roadrunner
  5. Baby Let Me Take You Home
  6. Club A Go Go
  7. Boom Boom
  8. Gonna Send You Back To Walker
  9. Dimples
  10. I'm Crying
  11. Talkin' 'Bout You (full version)
  12. I'm Mad Again
  13. I Believe To My Soul
  14. I Ain't Got You
  15. Bring It On Home To Me
  16. It's My Life
  17. Bright Lights Big City
  18. I'm Gonna Change The World
  19. Don't Bring Me Down
  20. Inside-Looking Out
  21. House Of The Rising Sun (video clip)


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 21
Artist The Animals Label EMI Records
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0724352708420