The Best Of The Capitol Years (2CD)

Linda Ronstadt

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Denne gode samlingen inneholder de fire albumene Hand Sown...Home Grown fra 1969, Silk Purse fra 1970, Linda Ronstadt fra 1972, og klassikeren Heart Like a Wheel fra 1974. I tillegg er det selvsagt en rekke bonuslåter inkludert.


Disk 1
  1. Baby You´ve Been On My Mind
  2. Silver Threads And Golden Needles
  3. Bet No One Ever Hurt This Bad
  4. Number And A Name, A
  5. Only Mama That´ll Walk The Line, The
  6. Long Way Around, The
  7. Break My Mind
  8. I´ll Be Your Baby Tonight
  9. It´s About Time
  10. We Need A Whole Lot More Of Jesus (And A Lot Less Rock & Roll)
  11. Dolphins, The
  12. It Won´t Be Easy
  13. Lovesick Blues
  14. Are My Thoughts With You?
  15. Will You Love Me Tomorrow?
  16. Nobody´s
  17. Louie
  18. Long Long Time
  19. Mental Revenge
  20. I´m Leavin´ It All Up To You
  21. He Darked The Sun
  22. Life Is Like A Mountain Railway
  23. He Darked The Sun
Disk 2
  1. Rock Me Over The Water
  2. Crazy Arms
  3. I Won´t Be Hangin´ Around
  4. I Still Miss Someone
  5. In My Reply
  6. I Fall To Pieces
  7. Ramblin´ Round
  8. Birds
  9. I Ain´t Always Been Faithful
  10. Rescue Me
  11. Can It Be True
  12. Long Long Time - (live)
  13. Kate
  14. You´re No Good
  15. It Doesn´t Matter Anymore
  16. Faithless Love
  17. Dark End Of The Street, The
  18. Heart Is Like A Wheel
  19. When Will I Be Loved
  20. Willing
  21. I Can´t Help It (If I´m Still In Love With You)
  22. Keep Me From Blowing Away
  23. You Can Close Your Eyes



Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 46 Artist Linda Ronstadt
Label Capitol Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 72435607512