The Best Of The Columbia Years 1943-1952 (4CD)

Frank Sinatra

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Close To You
  2. People Will Say We're In Love
  3. If You Are But A Dream
  4. Saturday Night (Is The Lonliest Night Of The Week)
  5. White Christmas
  6. I Fall In Love Too Easily
  7. Ol' Man River
  8. Stormy Weather
  9. Embraceable You
  10. She's Funny That Way, (I Got A Woman Crazy For Me)
  11. My Melancholy Baby
  12. Where Or When
  13. All The Things You Are
  14. I Should Care
  15. Dream
  16. Put Your Dreams Away (For Another Day)
  17. Over The Rainbow
  18. If I Loved You
  19. Someone To Watch Over Me
  20. You Go To My Head
  21. These Foolish Things (Remind Me Of You)
  22. House That I Live In, The
  23. Day By Day
Disk 2
  1. Nancy (With The Laughing Face)
  2. Full Moon And Empty Arms
  3. Oh, What It Seemed To Be
  4. Ghost Of A Chance, (I Don't Stand) A
  5. Why Shouldn't I?
  6. Try A Little Tenderness
  7. Begin The Beguine
  8. They Say It's Wonderful
  9. That Old Black Magic
  10. How Deep Is The Ocean (How Blue Is The Sky)
  11. Home On The Range
  12. Five Minutes More
  13. Things We Did Last Summer, The
  14. Among My Souvenirs (alternate take)
  15. September Song
  16. Blue Skies
  17. Guess I'll Hang My Tears Out To Dry
  18. Lost In The Stars
  19. There's No Business Like Show Business
  20. Time After Time
  21. Brooklyn Bridge, The
  22. Sweet Lorraine - Buddy Rich
  23. Always (alternate take)
  24. Mam'selle
Disk 3
  1. Stella By Starlight
  2. My Romance
  3. If I Had You
  4. One For My Baby (And One More For The Road)
  5. But Beautiful
  6. You're My Girl
  7. All Of Me
  8. Night And Day
  9. S'posin'
  10. Night We Called It A Day, The
  11. Song Is You, The
  12. What'll I Do?
  13. Music Stopped, The
  14. Fools Rush In (Where Angels Fear To Tread) (alternate take)
  15. I've Got A Crush On You
  16. Body And Soul
  17. I'm Glad There Is You
  18. Autumn In New York
  19. Nature Boy
  20. Once In Love With Amy
  21. Some Enchanted Evening
  22. Hucklebuck, The
  23. Let's Take An Old-Fashioned Walk - Doris Day
  24. It All Depends On You
Disk 4
  1. Bye Bye Baby
  2. Don't Cry Joe (Let Her Go, Let Her Go, Let Her Go)
  3. That Lucky Old Sun (Just Rolls Around Heaven All Day)
  4. Chattanoogie Shoe Shine Boy
  5. American Beauty Rose
  6. Should I (Reveal)
  7. You Do Something To Me
  8. Lover
  9. When You're Smiling (The Whole World Smiles With You)
  10. London By Night
  11. Meet Me At The Copa
  12. April In Paris
  13. I Guess I'll Have To Dream The Rest
  14. Nevertheless (I'm In Love With You)
  15. I Am Loved
  16. Hello, Young Lovers
  17. We Kiss In A Shadow
  18. I'm A Fool To Want You
  19. Love Me
  20. Deep Night
  21. I Could Write A Book
  22. I Hear A Rhapsody
  23. My Girl
  24. Birth Of The Blues, The
  25. Azure-Te (Paris Blues)
  26. Why Try To Change Me Now



Utgitt 1995 Format 4CD
Sjanger Jazz Antall spor 97
Artist Frank Sinatra Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY65620.2