The Best Of The Complete RCA Victor Mid-Forties Recordings: 1944-1946 (CD)

Duke Ellington

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I'm Beginning To See The Light
  2. Don't You Know I Care (alternate take)
  3. Come Sunday
  4. Blues, The
  5. Prelude To A Kiss
  6. Caravan
  7. In A Sentimental Mood
  8. It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing)
  9. Sophisticated Lady
  10. I Let A Song Go Out Of My Heart
  11. Solitude
  12. Things Ain't What They Used To Be
  13. I'm Just A Lucky So-And-So
  14. Tonk
  15. Transblucency
  16. Just Squeeze Me
  17. St. Louis Blues
  18. Esquire Swank



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 18
Artist Duke Ellington Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RCA63462.2