The Best Of The Concert Years: Trios & Quartets From The Great Jazz At The Philharmonic Concerts (CD)

Ella Fitzgerald

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Night And Day
  2. Little White Lies
  3. Body And Soul
  4. Why Don´t You Do Right?
  5. Oh Lady, Be Good
  6. I Got It Bad (And That Ain´t Good)
  7. How High The Moon
  8. My Funny Valentine
  9. It´s Only A Paper Moon
  10. Day Dream
  11. If I Could Be With You
  12. Between The Devil And The Deep Blue Sea
  13. Willow Weep For Me
  14. All Of Me
  15. Blue Moon
  16. They Can´t Take That Away From Me
  17. Round Midnight



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Ella Fitzgerald
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer PAB2405441.2