The Best Of The Concord Years (2CD)

Mel Tormé

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Hi-Fly
  2. Born To Be Blue
  3. Lullaby Of Birdland
  4. Stardust
  5. Love Is Just Around The Corner
  6. This Time The Dream´s On Me
  7. Just Friends
  8. Don´cha Go ´Way Mad
  9. Spoken Intro
  10. New York, New York Medley: For Me And My Gal / Mack The Knife / Birth Of The Blues / Send A Littl...
  11. Sweet Georgia Brown
  12. Carioca, The
  13. Too Close For Comfort
  14. Lovely Way To Spend An Evening, A (This Is)
Disk 2
  1. Day In - (with Day Out)
  2. You´re Driving Me Crazy (What Did I Do?)
  3. Ellington Medley: Cotton Tail / I Didn´t Know About You / Don´t Get Around Much Anymore / I´m Beg...
  4. The Christmas Song / Autumn Leaves
  5. Sent For You Yesterday And Here You Come Today
  6. I´m Nothing Without You (You´re Nothing Without Me)
  7. After You´ve Gone
  8. These Foolish Things
  9. Three Little Words
  10. Pennies From Heaven
  11. I Get A Kick Out Of You
  12. Liza (All The Clouds´ll Roll Away)
  13. Spoken Intro
  14. Stairway To The Stars


Utgitt 1999 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Mel Tormé
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer COJ4871.2